![]() |
Bayramlık bunlar
YİNE PAZAR YİNE BİZ YOLLARDA
EKİP 6 KİŞİ FORVETTE YİNE BEN BALIKLAR İYİ SICAK ÇOK SICAĞI SEVİYOR BUNLAR EKİP MAFOLDU YİNE AMA BENBU HAFTA KENDİMİ YORMADIM İYİ BALIKLAR ALDIM [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] acemi atçekciler 10 kaşık koydular suda [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Emrah emeğine eline sağlık paylaşım için teşekürler:helal:
afiyet olsun |
Emrah kardeş eline emeğine sağlık.bizlerle paylatığın için teşekkürler.Nacizane bir isteğim var onuda söylemeden geçemeyeceğim.2/2sürkülerde 40 cm den ufak sazan-90 cm den ufak yayın yakalamak yasak diyor.bunlara uymak uymamak bizim vicdanımıza kalmış bir şey ama uyarsak hem balık popilasyonunu korumuş hemde yiyeceğimiz kadar balığı yakalamış oluruz. Rastgele.
|
Paylaşımınız için teşekkürler , güzel bir av yapmışsınız tebrikler.
|
ustam sazanlar 40 varda yayını bilmiyordum yayın 60 cm civarıydın ama sazanda almama ufak kesinlikle teşekürler ilginize
|
Bayram öncesi güzel av olmuş. Yayın balığının sirküler kuralının 90cm olduğunu Rastgelsin sayesinde öğrendiğinizi düşünüyorum ve bundan sonraki avlarınızda yakalayacağınız sirküler dışı yayınları doğal yaşamına geri kavuşturacağınızdan eminim :)
En büyüklerinin sizinle olmasını diliyorum.. |
Emrah kardeşim paylaşım için teşekkürler.Bayramlıkları çıkarmışsın.Kutlarım sizleri.Afiyet olsunlar..
|
Paylaşımınız için teşekkürler ..
|
Saat 14:34. |