RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Mırmırlar ve ben 25.09.2011 (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9768)

cngerol 25-09-2011 12:54

Mırmırlar ve ben 25.09.2011

her hafta sonu olduğu gibi bu cumartesi de balığa gitmek için hazırlığımı gündüzden yaparak başladım havanın kararmasını beklemeye. geçen hafta karareis hüsranından sonra bu hafta çok ümitliydim. saat 20;30 gibi düştüm yola, ufak oyalanmalar sonrası 21;30 gibi avlanacağım yerdeydim ve iskelede yeterince balıkçı arkadaş vardı selamlaşmanın ardından hazırlığımı yaparak oltamı denizle buluşturdum. geleli 10 dakika bile olmamıştı ama 2. mırmırımı ben çoktan almıştım. gece boyunca mırmır ve eşek ısparazo sürekli oltamı ziyaret etti taa ki gün ağarınana kadar.

sirküler dışı balıkları denize iade ettikten sonra hisseme düşenler,

kimine göre lidaki, kimine göre 1 adet çipura ve 1 adet mercan da oltamı ziyaret edenlerdendi.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

tripotumdaki oltam ve diğer oltalar,

görüntülerde 2 parça ufak balık var malesef iğneyi sağlam yutmuşlardı, iğneyi çıkardıktan sonra denize dönecek halleri yoktu o yüzden onlarıda almak zorunda kaldım.

Tuncay GÜNAY 25-09-2011 13:00

bereketli bir av olmuş mırmırlar çok güzel görünüyorlar afiyet şeker olsun.

avlar 25-09-2011 13:15

Tebrikler, mırmırlar harika.Afiyet olsun.

Taygun KOCABIYIK 25-09-2011 13:42

Maşallah güzel av olmuş tebrik ederim.

Murat ÇAKMAKÇI 25-09-2011 15:51

Eline koluna sağlık güzel balık afiyet olsun:helal:paylaşım için teşekkürlerAvlarının devamını dilerim

Anıl ÜNALAN 25-09-2011 17:57

Ellerine sağlık abi güzel bir av olmuş. Karareis geçen hafta balık yapmıştı oysa niye hüsran oldu size anlamadım.
Devamını diliyorum izmire bu kadar yakın mesefaden bu güzel balıkları aldığınız içinde kutluyorum.

huntist 25-09-2011 18:50

güzelbahçe iskele galiba burası..bence oldukça başarılı sonuç.. devemı artaak artsın..

paşalı 25-09-2011 19:06

Cegizhan kardeşim kutlarım mırmrlar şahane afiet olsun.

cngerol 26-09-2011 07:26

Alıntı:

Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi (Mesaj 113164)
bereketli bir av olmuş mırmırlar çok güzel görünüyorlar afiyet şeker olsun.

Alıntı:

avlar tafarından gönderildi (Mesaj 113166)
Tebrikler, mırmırlar harika.Afiyet olsun.

Alıntı:

Taygun KOCABIYIK tafarından gönderildi (Mesaj 113170)
Maşallah güzel av olmuş tebrik ederim.

Alıntı:

Murat ÇAKMAKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 113172)
Eline koluna sağlık güzel balık afiyet olsun:helal:paylaşım için teşekkürlerAvlarının devamını dilerim

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 113176)
Ellerine sağlık abi güzel bir av olmuş. Karareis geçen hafta balık yapmıştı oysa niye hüsran oldu size anlamadım.
Devamını diliyorum izmire bu kadar yakın mesefaden bu güzel balıkları aldığınız içinde kutluyorum.

Alıntı:

huntist tafarından gönderildi (Mesaj 113187)
güzelbahçe iskele galiba burası..bence oldukça başarılı sonuç.. devemı artaak artsın..

evet abi güzelbahçe iskelesi,

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 113192)
Cegizhan kardeşim kutlarım mırmrlar şahane afiet olsun.

herkese teşekür ederim. avlanırken elimden geldiğince zevk almaya çalışıyorum, birde balık geldiği zaman ne sinir ne stres kalıyor insanda. haftanın tüm yorgunluğu gidiyor.

gonencsenkal 26-09-2011 09:56

Tebrik ederim gerçekten verimli ve doyurucu bir av olmuş mırmır çok lezzetlidir ve benim de oltanın ucunda görmekten büyük keyif aldığım bir balıktır. Daha güzellerinin oltanızda olmasını dilerim..

Saat 13:40.