![]() |
Uskumru Saldırısı
Merhaba arkadaşlar dün anıl kardeşim ile ilk, benimde hayatımda
yaşadığım ve kolay kolay unutamayacağım bir av yaşadım. Daha önce böyle bir av g örmediğim için ben ve arkadaşlarım anıl kardeşimebizi çok güzel misafir ettiği yardımını hiç esirgemediği ve dostça karşılaması sebebiyle çok teşekkür ediyoruz. Avımızın çok ayrıntı ları var hepsini burada anlatmak yerine fotoğraf ve becerebilirsem videoları vereceğim allah hepimize böyle güzel eğlenceli ve dostça geçen avlar nasip etsin saygılarımla.... Kaptanmız anıl ve ben [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ekibimiz [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Balıklarımız [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İlk balıklarımız [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avın sonlarına doğru [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Abdurrahman kardeşimin ilk avı hepsi onun nasibi zaten [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Şakir ve Serkan arkadaşım [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kanki ilker dönüş yolunda keyifler yerinde [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bunlarda videolarımız |
Eyvah eyvahh :)) olta atmayı bırak zoka olasım geldi, sürüsüne bereket paşam :)
|
Musut bey av müthiş olmuş.
Tabiriyle denizi kurutmuşsunuz. Resimleri de bizimle paylaşmanız ayrı bir zevk. Eee bu saatten sonra denecek tek şey AFİYET olsun... Selamlar. |
Günün güzel geçmesine sebeb olduğunuz için ben teşekkür ediyorum Mesut abi.
Çok eğlenceli bir av yaşadık, sizde bu avdan keyifle ayrıldığınız için daha da mutluyum :) Sezon açıldı balığın devam edeceğine inanıyorum daha güzel fotoğraflarla da yakalayabiliriz tabi gelirsen abi ;) |
Alıntı:
|
Kardeşim tecrübeni konuşturup sürüyü bulmuşsun harika bir av olmuş, bende sizinle birlikte olmayı çok istiyordum nasip değilmiş. Anıl kaptan başta olmak üzere Mesut abi ve tüm arkadaşlarını kutluyorum herhalde kollarınız ağrıyordur bugün :)
Hava kalır kalmaz bende istiyorum aynısının tıpkısından haberin olsun. |
Serkan ve murat sizlerede teşekkür ederim allah sizlerede daha iyi ve irilerini nasip etsin..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu seneki avlarımız geçen seneye göre daha verimli geçecek gibi gözüküyor umarım doğal bir problem olmazda balığımıza veda etmeyiz ;) |
Alıntı:
Sen hava durumlarını takip et en uygun havada fırlar gideriz ;) Teşekkür ediyorum. |
Saat 11:25. |