Yalnız Mesajı Göster
Eski 03-02-2011, 15:20   #5
muhabbetci
Kaptan
 
Üyelik Tarihi: 19.10.05
Mesaj Sayısı: 392
Varsayılan

Alıntı:
achilles1980 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Merhabalar arkadaşlar. Uzun zamandır eski foça iskelenin ordan olta atıp isparoz avlıyoruz. Gerçekten çok bereketli bir yer. Benim ve arkadaşlarım gibi amatör olarak balık tutmak isteyenler için gerçekten ideal. Öğrenmek istediğim Eski foçadaki iskele gibi bu mevsimde at çek yapabileceğimiz yerler nerelerdir ? Şu an görüpte tanıyabileceğim tek balık isparoz desem yeridir. Bu yüzden isparoz dışında böyle at çek yapılacak yerler söylerseniz gerçekten çok memnun olurum. Şimdiden cevaplar için çok teşekkürler.
Orhan hoşgeldin aramıza.Forumda aradığın herşey var.Biraz araştırmak lazım ama.Senin bu yazın üzerine;
Muhabbetci Önderin aklına şöyle bir fikir gelir,
yeni başlayan her balıkçı kardeşimiz; acaba hangi kamış-makina-misina-iğne-yem çeşidi diye soruyor.Demekki sorun ortak,bu ortak soruna ilk cevabı verebilecek bir konu başlığı açılsa ve sabitlense (yeni başlayanlar gibi), ustalar ufak bir omuz atsa güzel bir sayfa yapılsa,yeni arkadaşlar burada başlayıp ustalaştıkça forumdan birşeyler kaparlar.
Bu yazıyı okuyan adminler; yaaa bu iş olabilir diyerek sayfayı açarlar ve yeni arkadaşların ilk çabalarına yardımcı olurlar.Hayır dualarını alırlar ,oltalarına daha büyük balıklar takılır.
__________________
Önder ALTAN
1963
İŞİ /MEMLEKETİ/ EVİ
MANİSA/ iZMİR /ÇANDARLI
muhabbetci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla