Yalnız Mesajı Göster
Eski 25-05-2011, 22:45   #28
Mehmet BODUROĞLU
gRi

Mehmet BODUROĞLU kullanıcısının avatarı

Alıntı:
Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Mehmet abi tebrik ediyorum çok güzel av olmuş gerçekten.
Devamını diliyorum
Mangalda çok güzel oluyor o balıklar benden söylemesi
Anıl'ım teşekkürler, şu lidaki ve çupraların zamanı gelsin de haber et birlikte de yakalayalım inşallah ...

Alıntı:
xtuncayx tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
bodurooğlu memet kardeşim sana KÜSTÜMMMMMMMMM nedenini sen biliyorsun ))) buradan yazda sitedeki dostlarımız öğrensin neden küsmüşüm. ))))) müslüm kaptana selamımı söylemişsindir umarım.

balıklar çok güzel kardeşim afiyet şeker olsun yanında şerbetsiz yemeeeeeeee )))))))))))
Alla alla neden küstün Tuncay'ım.
Valla o kadar çok şey konuştuk ki neler konuştuğumuzu unuttum.
Müslüm kaptan ile çıkmadık.
Önce gitmekten vaz geçtik çünki, arayıp iptal ettik, sonradan yine fikir değiştirip kendi kaptanımızı aradık ve bu sefer müsaitim deyince onunla çıktık ava.

Alıntı:
ejder_balikci tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Mehmet abi süpper zevkli bir av çıkartmışsın seni tebrik ediyorum. paylaşımlarının bol olmasını diliyor sana şimdiden afiyet olsun diyorum.
Teşekkürler Mustafa, daha iyuileri senin oltanda da olsun ...

A RH(+)

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Mehmet BODUROĞLU Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla