Yalnız Mesajı Göster
Eski 26-05-2011, 07:08   #9
Ahmet TARİH
Moderator
 
Ahmet TARİH kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 29.04.10
Şehir: İstanbul - 1.Levent
Yaş: 50
Mesaj Sayısı: 641
Varsayılan

- Necati kardeşim, aslında her seferinde bende pişirirken fotoğraflamayı düşünüyorum ama balık işi adamlarındır bilirsin, balığı evde ben pişirdiğim için elim ayağım yağ içinde kalıyor ve unutuyorum. Birde zaten dediğim gibi nerede ise 5 aydır Mustafa kardeşimin tabiri ile bu çıtırlardan yememiştim. (Bu arada mustafa kardeşimede sevgi ve saygılarımı iletiyorum.) O iştahla bir an önce mideye indirme telaşıda gelince insan fotoğrafı unutuyor.Ama birdahaki sefere detaylı bir sunum yapmaya çalışacağım.

- Murat kardeşim, Raif ve Halil abicim değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

- Hasan abi teşekkür ederim. Sende sağolasın, bende sizleri çok seviyorum. Bazen memuriyeti Egeye aldırmak bile aklıma geliyor ama nasip burda herhalde ayrılamıyoruz. Gittikçe yoğunlaşıyoruz. Yoğunlaştıkçada çakılıyoruz. Hepimiz için en hayırlısı olsun inşaallah.

- Orhan abi şu an Boğazda yoğun miktarda istavrit sardalya ve hamsi var. Duyduğuma göre tüm Marmara kıyılarında da durum aynı. Tutulan balıklar yarım gelmiyor. Buda lüferin pek kıyıya sokulmadığını gösteriyor. Büyük ihtimalle balık bol olduğu için açıklarda avlanıyordur. Ama ben nasipse hafta onu Aşiyandan deneme yapacağım. Düşünürsen birlikte de deneyebiliriz.
__________________
Ahmet TARİH
İSTANBUL/1973
A Rh+
Ahmet TARİH Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla