Yalnız Mesajı Göster
Eski 01-07-2011, 11:00   #24
tigerson
Çımacı

tigerson kullanıcısının avatarı

Teşekkür ederim ziya hocam,malesef benim ikili üçlü çekimlerimde limit altı çektiğim birkaç mercanı geri bıraksamda malum vurgun yiyip ciğer ağzına geldiği için su üstünde kaldılar, martıyı mercan la besledik diye başka bişeyde yemez oldu o martı zaten orta suda aldığım veya tam muhabbetinin üstüne çektiğim ahtapot ufak diye onları sağ salim yuvasına geri yolladım

Kamil abi napalım abi ? Halil abimiz masina'dan kalkıp gelmiş zahmetlerine değsin bari demiş kırmızılarda teşekkür ederim abi iyi dileklerin için

salih abi teşekkür ederim yorumunuz için,evet malesef birkaç limit altı çektim tek vursa zaten olta aşağıda kalıyor çekmiyordum,ama çektiğim o birkaç 500 gr lıklarla birlikte geldiği için malesef vurgun yemiş olmuştu hatta fotoğraflarken dahi öyle bıraktık iğnedeki, Allah'ın bildiğini kuldan saklamak olmaz, ama av boyu çektiğim 2 li 3lü mercanlarda 4-5 limit altının vicdani sıkıntısını yuvasına yolladığım ahtapot ve hatta sağ trakonya ile telefi ettim kendimce tekrar düşünceniz ve yorumlarınız için teşekkürler

eleden bişey gelmiyen limit altlarını çektiğim anlardan
Buca / İzmir

Bu mesaj en son " 01-07-2011 " tarihinde saat 11:05 itibariyle tigerson tarafından düzenlenmiştir....
tigerson Çevrimdışı