Yalnız Mesajı Göster
Eski 06-09-2011, 06:54   #7
avlar
Kaptan
 
avlar kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 14.10.10
Şehir: İzmir/Karşıyaka
Mesaj Sayısı: 425
Varsayılan

Alıntı:
Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Yo-zuri kalamar takımları arasında master'ını yapmış bir markadır fakat gördüğüm kadarıyla üst fotoğrafta yakalamış olduğunuz takım yamashitanın toto sutte nd modeli. Yamashitanın bazı takımlarının herhangi bi işe yaramadığı gibi sizin balık yakaladığınız takımı bende çok tutuyorum. Yamashitanın balıkçılar arasında efsane olan bir kaç takımı daha var kaptanınız biliyor mudur bilmiyo mudur orasını bilemem ama size o takımların resimlerini aktarabilirim bende çok sayıda mevcut.

Avınızı tebrik ederim bu kalamar yokluğunda güzel av olmuş yakın zamanda bizim buralarda şenlenecek kalamar avına beklerim
Rastgelsin.
Öncelikle teşekkür ederim,sizin av yaptığınız bölgeyi tam olarak bilmiyorum ama davet ederseniz zevkle gelirim.Zoka konusuna gelince söylediklerinize tamamen katılıyorum,yamashita nın o modelinide kaptanımın ısrarıyla almıştım ve gerçekten tam bir avcı.Fakat Nd modelinin diğer renkleri iş yapıyormu sizin bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.Birde DTD nin hanosa benzer bir zokası varmış onu hiç bir yerde bulamıyorum satan bir yer varmıdır acaba bilginiz varmı.Şimdiden teşekkürler ,iyi avlar.
__________________
Tamer AVLAR
İzmir Karşıyaka
A RH(+)
avlar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla