Yalnız Mesajı Göster
Eski 06-09-2011, 11:20   #10
Anıl ÜNALAN
Coast Guard.
 
Anıl ÜNALAN kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 30.08.05
Şehir: İzmir...
Mesaj Sayısı: 3.158
Varsayılan

Alıntı:
avlar tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Öncelikle teşekkür ederim,sizin av yaptığınız bölgeyi tam olarak bilmiyorum ama davet ederseniz zevkle gelirim.Zoka konusuna gelince söylediklerinize tamamen katılıyorum,yamashita nın o modelinide kaptanımın ısrarıyla almıştım ve gerçekten tam bir avcı.Fakat Nd modelinin diğer renkleri iş yapıyormu sizin bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.Birde DTD nin hanosa benzer bir zokası varmış onu hiç bir yerde bulamıyorum satan bir yer varmıdır acaba bilginiz varmı.Şimdiden teşekkürler ,iyi avlar.
Çeşme ve Güzelbahçe bölgesinde kalamarın avlanışı birbirine çok benzerlik gösterir hemen hemen burda hangi takıma saldırıyorsa orası içinde geçerlidir. Fakat arka denizlere geçildiğinde iş anında değişmektedir yani seferhisar, gümüldür vs yerlerde çok farklılık göstermektedir.
DTD'nin hanos modelleri gerçekten yıllarca çok verim verdi ve geçen sene çıkan hanos ve barbuna daha çok benzeyen modeli resmen harikalar yaratır şekilde av yaptı. DTD'nin Eskiden kemeraltında olan Hisar avda her zaman bulunduğunu biliyorum, şimdi karabağlar, gaziemir taraflarına bi yere taşınmış diye duyumlar aldım ama hiç gidip bakmak nasip olmadı..
__________________
0 Rh (+)
ANIL ÜNALAN
EŞREFPAŞA/İZMİR
Telefon : 05058552330
Ziraat Teknikeri

Anıl ÜNALAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla