Alıntı:
balıkcı tafarından gönderildi
Mehmet kardeşim ben almanyada yaşıyorum Türkiyedeki yasaklarla bir alakası yok bu sazanların,ayrıca Türkiyedede sazanın yasak dönemi olmadığı yazıyor [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ye gir orada sazan avının yasak zamanı yok,Almanyada sazana av yasağı bütün sene yok sadece 30 cm olmalı,ben kkgm den indirdim sirküleri buraya ekliyorum istersen bir bak yanlışsam tekrar uyar ve imza kısmındaki İstanbulu değiştirip Almanya yazdım bu yeterli zanederim.
|
Sevgili balıkçı abim, Türkiyede sazan avının yasak döneminin olmadığını söylüyorsun.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Evet, doğru, çizelge-4 de öyle görünüyor
AMA, çizelge-4 deki sazan avının kapalı sezonda olduğunu gösteren yerdeki yıldız işaretleri (
***), çizelge-5 teki illere göre av yasaklarının olduğu tabloda belirtilmiştir.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Yani, burada bakmanız gereken tablo çizelge-4 değil çizelge-5 tir. Ve çizelge-5 te de av yasaklarının tarih aralıkları illere göre verilmiştir... İşin Almanya kısmına gelince, her konuda bizden daha duyarlı olan Avrupalı insanlar mutlaka bu av yasağı konusunda da bizden bilinçli olduklarına eminim. Bence av yasağı Almanyada da vardır (bu sadece benim tahminim). Hem bilgi sahibi olmak açısından hemde diğer arkadaşlara örnek olması açısından bu konuyu biraz daha araştırırsanız çok sevinirim.
Umarım aydınlatıcı olmuştur, teşekkürler...