Konu
:
23.01.2012 Av raporu kazıklı (amanin boo)
Yalnız Mesajı Göster
25-01-2012, 23:40
#
14
Tuncay GÜNAY
Moderator
Alıntı:
Ahmet TARİH
tafarından gönderildi
Ya Tuncak kardeş yazıların altında fotoğrafları göremeyince bu hikayenin sonu -- "yakaladığım günün en büyük kilo üstü balığını sudan elimle çıkarmak için tekneden aşağı doğru eğildiğimde kafamda şiddetli bir acı ile uyandım ve yataktan düştüğümü anladım, meğer herşey bir rüyaymış"-- şeklinde bitecek diye içim gitti valla.
Şu resimleri bir an önce gönder yoksa hikayenin sonu hakkında şüphe oluşturma.
Kardeşim şaka bir yana senin adına çok sevindim. Senin gibi bir balık tutkununun bu kadar büyük bir kurt ile yaşaması daha fazla mümkün değildi. Afiyet şeker olsun.
sayın ahmet kardeşim fotoları koymuştum fakat bir azizliğe uğramış
senin yazdığın gibi rüyaları çok görüyorum ben böle 2,5 -3 kg lık mercanları çupraları çekiyorum kovaya koyuyorum kova doluyorrr taşıyor sen de 20 kg ben diyeyim 30 kg babalar gibi balıkları yakalıyorum rüyamda birden tekneci balıklarımı alıp suya atıyor. hahahahhaaa eee ben dalıyorum tekneciye arkadaşlar ayırıyorlar falan böle bir sıkıntı bir ter uyanıyorum sonra OHHHHH be rüyaymış diyorum ama etkisindenmidir nedir hala döğüşüyom tekneciyle
buyur kardeşim fotolar eklendi bak bakalım beğenecekmisin beğenmezsen hiç çekinme söyle ben pazara tekrar gideceğim daha güzellerini tutmaya çalışırım
gerçi senin avlarına yetişemem ama uğraşırım.
0 0532 522 56 77
DOSTLUK KÜÇÜK MENFAATLERE KURBAN EDİLMEYECEK KADAR BÜYÜK BİR DUYGUDUR.