Yalnız Mesajı Göster
Eski 24-02-2012, 18:38   #17
Aydın35
Tayfa

Aydın35 kullanıcısının avatarı

Alıntı:
avlar tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Aydın teşekkürler,sorularına şöyle cevap vermeye çalışayım.Öncelikle yer ve kaptan bilgilerini prensip olarak vermiyorum bunu anlayışla karşılayacağını ümit ediyorum.Hassas dediğim kamış1.50 m Albastar Boat .Fiyatıda 15-20 TL civarı ama en önemlisi ip misina kullanıyorum kalınlık 0.20 olabilir.Yem sülünez.İğnem hiç değişmez VMC 9224 2,3,4,5 no balığın boyuna göre değiştiriyorum.Beden 0,35 misina, 4lü ,dipte hırsız olmazsa olmaz ve 50-60 cm civarı,köstekler en fazla 10-12 cm.tabi bunlar kesin değil sadece benim tercihlerimdir.Ben balığı ürkütecek şeylerden de kaçındığımı söylemek istiyorum.Bozulursa değiştirirsin olur biter.Umarım faydalı olabilmişimdir ,rastgelsin.
Sorularıma vermiş olduğunuz cevaplara teşekkür ederim Abi.prensiplerinize saygım var hiç sorun değil kaptan numarası.bende bugün gidip lineaffenin 1,60 squidy modelini aldım dediğiniz fiyatta bir kamış biraz aceleci olduğumdan ve yarın balığa gideceğimden iş çıkışı soluğu çankayada aldım hırsız kolun bu kadar uzun yapıldığını bilmiyordum bide bunu deniyim teşekürler tekrardan sağlcıakla kalın abi...
Kan Grubu 0 Rh(+)
Aydın35 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla