Yalnız Mesajı Göster
Eski 14-04-2012, 19:20   #9
Baba Yalçın
Profesyonel Balıkçı
 
Baba Yalçın kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 16.03.12
Mesaj Sayısı: 1.022
Varsayılan

Alıntı:
MAVİ FENER tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Yalçın Baba;
Yukarıdaki konuda Lüfer ve Çinekoptan bahsediyorsun...çok güzel...paylaşımın ve bilğilendirmen için teşekkürler...Ancak altındaki resim Uskumruları gösteriyor...

gırgırın ışıkla avına, sürütme ile avcılığa, pasaport veren ne kadar prof, bilimadamı, akademisyen Tarım Bakanlığı bünyesinde çalışan varsa ünvanlarını alıp, kapının önüne koyacaksın. yasak uzatılırsa

(Havyar zamanı 50.000 kasa iri Kolyoz, Uskumru, para da yapmamış kasası 20 tl.) ordan sıfır sonuç çıkar. Orası sözün bittiği yerdir. Ömrümüzü yediler ömrümüzü! Çoğu deniz balık sevdalısı esnaf gözleri açık gittiler.


Nuri'cim doğru söylüyorsun (foto kunusunda) çinakop, lüfer, kofana, sırtıkara fotoları, 2.ci bölüme yerleştirdik.

Burdaki Uskumru fotosunun AMACI VAR (bak seninde dikkatini çekmiş, bu iyi) anlamı şu, biz bu bölümlerde nelerden bahsettik, lüfer şu kadar zamanda cinsel olgunluğa erişir, şu kadar yumurta atar, ülkelerden örnek verdik, şu kadar kota şu kadar tutacaksın diyor.

Başka ne yaptık bizdeki kepazelikten örnek verdik Mr. Kakafoniden asrın keşfi 2 tür çinakoptan v.s v.s bu fotonun anlamı EĞER BU CİNS KONUSUNDA VE DİĞER BALIKÇILIKTA YAPILACAKLAR KONUSUNDA TÜM RADİKAL KARARLARI ALMAZSANIZ eğer, resimdeki gibi tüm türleri ya da Lüfer cinsinide işte böyle USKUMRU FOTOĞRAFINDAKİ GİBİ sadece fotoda görürsünüzü anlatmak için. İkinciside sonraki gelen 2 videoya yol açmak, yalnız resim az daha büyük olacakki daha güzel görünsün çünkü çok iyi bir foto. 3.cüsüde paragrata koyulaştırdığım yerler için.

Uzun lafın kısası;
USKUMRU WANTED, LÜFERDE ÖYLE OLMASIN EY CEMAATİ MÜSLÜMİN UYANIN ARTIK ANLAMINDA. USKUMRU FOTO=AKILLI OLUN anlamında. Saygılar.
__________________
Baba Yalçın

Bu mesaj en son " 07-05-2012 " tarihinde saat 20:07 itibariyle Baba Yalçın tarafından düzenlenmiştir....
Baba Yalçın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla