Yalnız Mesajı Göster
Eski 21-04-2012, 23:00   #14
yuunis
Oltacı

yuunis kullanıcısının avatarı

Alıntı:
Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Bi yandan doğru bi yandan yanlış düşünüyorsunuz. Oltacıların tuttuğu balıklar canlı olarak yakalandığından onların tekrar dönüşü olabileceğinden oltayla yakalanmayı azaltmak istiyorsunuz. Bir de ölü olarak yakalananlar var onların miktarını biliyor musunuz? Kaçak av ve aşırı avlanmanın ortaya çıkardığı oltacılara balık kalmaması durumu var. Eğer oltacıların yakaladığı damızlıklar engellenecekse ölü olarak yakalanan %80 hatta %90 lık kısım daha önce göz önüne gelmeli
Bizde istiyoruz denizlerde balıkların çoğalmasını fakat durum bundan ibaret olunca elden hiç birşey gelmiyor..
Saygılarımla
Üzgünüm ama ben buna katılamıyacağım. Oltayla yakalanan balığı azaltmak değil sadece küçüklerin ve damızlıkların salınması gerektiğini söylüyorum. Birilerinin yaptığı katliam, bizim yapacağımızı haklı çıkarmaz diye düşünüyorum.Ayrıca miktarda önemli değil, tek bir damızlığı alıkoymakta bence katliamdır. (Kırmızı ışıkta geçen birileri var, emniyet şeridini zaten işgal ediyorlar ben neden yapamıyorum demek doğru olamaz, olmamalı da.)Biz üzerimize düşeni yapacağız.Yapmak zorundayız...Yoksa zaten hep birlikte geleceğe bir şey bırakmayacağız....

Bu mesaj en son " 21-04-2012 " tarihinde saat 23:02 itibariyle yuunis tarafından düzenlenmiştir....
yuunis Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla