evet arkadaşlar merhaba şu olaya birde ben el atayım ilk geldiğimde ve üye olduğumda kendimi tanıtıp geri çekilmiştim sonra gelen hoşgeldin mesajlarını etkisinde kalarak üyeliğimi hat safhalara çıkardım ilk iltiba ilk bakış ve bir ziyaretçinin üye olmasından sonra o na yazılacak mesajlar karşınızdakinin ne derece değerli olduğunu belirtmek ve o na duyulan ilgi ve alakaya bağlıdır adam gelmiş merhaba bile yok herif kaprisli yanlış anlaşılacak diye hoşgeldiniz demiyor bu sadece ruhsuzluktur tabiki derim ilgilenmesse bidaha derim gelmesse çağırırım eee ne yaptık kötümü ettik merhaba deyince bana kalırsa o selamı verdiğin adama sormalı bu soruyu ben bu sitede yazdığımdan daha fazla yine bu sitedeki arkadaşlarla msn den yazışıyorum bizler efek olsun diye yazmıyoruz mustfer73 kardeş asla yanlış anlaşılacak bir şey yazmadın burda bu konulara iştirak etmek isteyen ve bunun için internet cafelere giden adamlar var bizler şanslı insanlarızki pc hep elimizin altında ve hep burdayız öküzün trene baktığı gibi bakmaktansa merhaba demeyi tercih ederiz bu asla bir forum sitesinde alınılacak kızılacak hatta lafı bile olacak bir eylem değil mevlana gibi gelde ne olursan ol gel canda derki yazda ne yazarsan yaz katıl bizlerle ol bunuda yazarak belirt eee sorun bunun neresinde Allah aşkına yapmayın bu arada ben bunları yazarken üzerime alınıp yazmadım sadece belki de çerçeve dışına çıkmak isteyen arkadaşlara örnek olmak adına yazdım