Alıntı:
Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi
Çok güzel bir kanun listesi hazırlamışsın seni gönülden tebrik ediyorum Yalçın abi. Bunun uygulanabilmesi için elimizden gelen çalışmaları tüm amatör balıkçılar olarak yapsak bile bu savaşı kazanabileceğimizden süphem var..
Türkiye'de çoğu iş yüksek mercilerin cebinde çözülüyor bunu sende biliyorsun..
Keşke böyle bir Anayasa çıkartılsa da o zaman denizlerimizin geleceği hakkında ki bütün şüphelerimiz kalksa çocuklarımız bizden daha fazla balık tutsa..
Murat abiye katılıyorum böyle bir Anayasa yürürlüğe girerse Amatör balıkçılar senin heykelini diker, temel çalışmalarına da ben başlarım..
Saygı ve sevgilerimle..
|
Anıl'cım burdaki liste henüz çerez. MOSK 4.cü bölüm için resim altına yazı konmuyor bekletiyorum daha 3-4 ona benzer konu var. Önceki forumda yapıyordum ama burda videolu yazı koyma tamam. Ama iş resim altına yazı tekrar foto gitmem lazım burda o iş olmuyor o yüzden videolarla eski portföyü boşaltıyorum yani beklemedeyim. Taygun ya da sen yada işi yapabilecek kim varsa telefonlaşarak yapmamız lazım.
Valla yazılanları kim yapar kim yapmaz bilemiyorum yapılacaklar 2x2=4 belli ama karşındakiler ne kadarını alır o meçhul. Önceki yazdığım forum profesyoneldi malumunuz internet herkese açık, elimden gelen, en önemli yapılması gereken en öncelikli konuları 2 yılda belki 1.000 kere yazdım hiç üşenmeden. En büyük darbeyi trol gırgırdan değil kendi meslektaşlarımızdan arkadaş bildiğimiz iki kişiden yedim. Aslında ordu gelse vızıltı gelirde hiç kimsenin kabul etmediği, herkesin nefretlerini kazandığı kısım kapasitelerinden değilde, bunu silme yetkisine dayanarak yapmalarıydı.
Millet dışarda volta atarken ben 60 yaşından sonra bilgisayara kilitlendim araştırma okyanus gibi bu yüzden sol gözümden mini ameliyat bile geçirdim. Sonrasındada sol omuzda kireçlenme derdi çıktı 14 gün fizik tedaviye gidicez benim başıma ilk geldi resmen çıkık acısı gibi acısı var. Bugün 3.cü gün fiziğe devam. Dosyaları bir an önce boşaltmam lazım virüs falan girmeden. Bu sene 2.ci sene kayığı gene boyaya almam lazım o zamana kadarda önemli konuları buraya boşaltmam lazım. O zamana kadarda omuzu düzeltmem lazım.
Napolyon durumunu bilmeyen yoktur herhalde. İşleri 50 yıldır nasıl yürütürlerdiki başka. Anıl'cım burda amatörü profesyoneli yok, bu partiler üstü mesele, bu işin 100 yıllık balıkçılık politikası şart. Dünya üzerinde korumacılıkta 1 ve 2 numarayı biraz deşince bizim intihar ettiğimiz denizlerimizin balıkçılığımızın balık türlerinin küçük kıyameti (Kıyameti-Sugra) yaşadığı ortaya çıkıyor. Zaten önce türler küçülüyor (sinsile küçülmesi, son adım yok oluş) birer birer türler yok olmadımı zaten. Denizlerimiz ve içindekiler daha nasıl akıllı olun diye uyarı yapsınlarki. Bazılarının unuttuğu bir şey var giderken yanında kokmuş bir tek çorap bile götüremedikleri. Konu uzun burda keseyim. Saygılar
Bu mesaj en son " 19-05-2012 " tarihinde saat 17:49 itibariyle Baba Yalçın tarafından düzenlenmiştir....
|