Konu: Levrek Avı
Yalnız Mesajı Göster
Eski 30-10-2005, 10:47   #4
ilhan
Kaptan

ilhan kullanıcısının avatarı

Alıntı:
hudutt tafarından gönderildi
ilhan marinalarda kira mecburidir ve bu bedel belediye tarafından fiyatlandırılır öncelikle oradan tekneyi indirme yapacaksan verdiğin ücret karşılığı makbuz vermek zorunda olacaklar makbuzunu iste ama sana tavsiyem marinalar değilde balıkçı barınaklarını kullan istanbulda çok yer var burada sana yardım edecek birilerini kesinlikle bulabilirsin ayrıca bir fikir daha ben teknemi balıkçı barınaklarında tutuyorum balıkçı bir tanıdığım hafta içi kürekli kiraya veriyor o alınan ücret tamamen kendine ait hafta sonu teknemle motorlu çıkıyorum yani alan memnun veren memnun sendebunu düşüne bilirsin elbet güvenilir birileri vardır unutmaki teknen fiber bu nedenle bakıma gerek yok fiberin neyine bakım yapacaksın sadece motor bakım ister adamım bunları bir düşün ve tekne sahibi olmaktan asla yakınma inan bu fırsat herkesin eline geçmez şimdilik hoşçakal
Can dediğin gibi bu fırsak çoğu kişinin eline geçmez bende çok hevesli idim tekne ile av yapmaya daha nasip olamadı. ama az sonra çıkacağım ilk tekne ile balık avına adalara doğru gidecez arkadaşla. Marina konusunda tekneyi alan arkadaşlar aralık sonuna kadar yerparasını peşin ödemiş ama satın alırken 50 lşra marinacıya eldeğiştirme parası verdim bu değil canıımı sıkan adam karaya çektiği tekneyi suya indirmek için para istiyor. bana mantıksız geliyor belki bu işer böyle yürüyor.. Bana kalırsa marinacı yolmaya çalışıyor. Birde bende tekneyi 4rm fiber sanıyordum ama 5.5 m. aynakıç ahşapçıktı biraz bakım istiyor yakamozolmuş ve de boyası pek iyi durumda değil. onlar sorun değil elimden ve arkadaşların elinden gelir. Evet aralığa kadar beykozdaki balıkçı barınaklarına çakaceğim tekneyi balık zaten boğazda oluyor çogunlukla.
bilgiler için teşekkürler.
ilhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla