Yalnız Mesajı Göster
Eski 31-07-2006, 06:41   #42
levrek
Kurucu Üye

levrek kullanıcısının avatarı

Sağolasın Can,
ilgilenen arkadaşlara yardımcı olmaktan her zaman mutluluk duyarım,daha öncede değindiğim gibi forumumuzda sırtı çeken kişi sayısı çok az olduğundan belli başlı bir takım şeyleri yazmakla yetinmiştim,ama görüyorum ki devam etmek gerekiyormuş,önümüzdeki günlerde bu eklemeleri de yaparım.Bu sabah Sarozdan yeni geldim,dostum Farukla beraber zaman kısıtlı da olsa,sevgili Sunay kaptanın davetini kıramadık.Sadece iki sefer deneyebildik ve ancak ikincisinde çıkrığın çıkardığı çırçır seslerine ve de asılışına dayanarak takribi 4-5 Kg.lık bir sinarit takıldığını söyleyebilirim,lakin o da üçlü iğnenin azizliği ile kurtuldu,iğne normal Rapala serilerindendi,komik olan balığın değiştirmemiş olduğum bir kaç rapaladan birisine denk gelmesiydi,tavsiye olarak sizlere söyleyebileceğim bu tür avlarda iğneleri muhakkak kaliteli markalarınkisiyle değiştirin,sevgilerimle

Erol ERDOĞAN 1966

Hepimiz birer gölgeyiz aslında…
Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz…
Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır)
levrek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla