Alıntı:
Deep Blue tafarından gönderildi
Yok genelde aynı balık türlerine rastlıyorum.deniz sıcaklığına göre akyalar yer değiştiriyor.Örneğin kış döneminde akyalar (amberjack) sularımızda olmaz diye bilinir ancak biz kış döneminde pilker diye tabir edilen bir yöntemle çok akya aldık. Kılıç yine aynı şekilde ..geçtiğimiz kasım ayında 150 mtden güzel bir kılıç aldık..yani demek istediğim derin sular her zaman süprize açık.
Selamlar
|
hah,şimdi oldu,pilkeri biliyorum,yukarıdaki alıntıda" kılıç yine aynı yöntemle" deyince sanki sırtı ile çekilmiş olarak algıladım ve merak ettim nasıl diye.
Ben pilkeri daha çok Fethiye-Datça taraflarında,beden kolçaklarına 5-7 tane rougle takıp altına da 250-450 gr.lık pilkeri takıp zemine indir kaldırla genelde Lahoz gibi balıklar avlıyorum,sevgilerimle
Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır)