teşekkürler kardeşim..
Denize gönül vermiş Haldun kardeş,övgü dolu sözlerin için sağol.Yaşım 43 ve en az 30 yıldır oltacılık yaparım.Acizane şunu söyliyeyim ki eskiden çok levrek ve çupra tuttum.ve, bildiklerimi başkaları ile paylaşırsam daha mutlu oluyorum.Çünkü ben tutmasam bile yanımdaki arkadaş tutsa bile seyrederken aynı zevki alıyorum.Ama şunu da bir gerçek ki eski sularun bereketi yok.Eskiden İzmir/güzelbahçe herkeze yeter iken şimdi eski günlerin hatırına diyar diyar geziyoruz ve o eski günlerdeki balıkların onda birini bile tutamıyoruz.Gırgır-trol,çevre kirliliği.vs balığı bitirdi diyebilirim.Urla kalabatan tekne ile çıkıyoruz.Vallahi kırıntı balık ile dönüyoruz çoğu zaman.Hani antenli mercanlar-kırlangıçlar, baba çupralar...Mevsiminde doğru dürüst kolyoz ve uskumru bile az çıkıyor.Çiçek adası-pınarlı-alman adası ve pita feneri gibi yerler adeta bom boş.Akşam üstü akıntı da kalamar dan başka bir şey alamıyormuş giden arkadaşlar.Emin ol kıyıdan olta atsan bile durum aynı.Neyse herkeze rastgelsin diyorum....
Bu mesaj en son " 16-08-2006 " tarihinde saat 11:26 itibariyle Uzm.Dr.Rastgele tarafından düzenlenmiştir....
|