Erol bu gibi görevlerini kötüye kulanan kişilerin ayıklanması gerekki görevlerini lağıyla yerine getiren insanlarda zan altında kalmasın,benim başımdan her izine geldiğimde bir sürü vaka geçer yani isyan ederim başım belaya girer ya karakolluk olurum yada kişilerle tartışma yaşarım,bu sene olayım fazla yok gibi ama bir tane olay gördüm neredeise patlayacaktım zor tutum kendimi,bir devlet dairesine girerken gözüme çarptı,,içeride sigara içenin cezası 625 ytl yazıyor,,ama içeride bulunan memurlar(hanım yada bey)püfür püfür içiyorlar bu ne perhiz ne lahana turşusu diyesim geldi sen vatandaştan iste kendin uyma yok öğle yağma kendinde uygulaki uygulatasın,balık baştan kokarı boşuna dememişler büyüklerimiz,,birde bizim vatandaşımızı biraz korkak biraz pasif görüyorum hak arama konusunda dün televizyonda izledim koskoca istanbulda hakkını aramak için hukuka başvuran sadece 50 küsür insan varmış,o zaman her şey yolunda demektir istanbulda..ne yolundaysa?adam belediye başkanı yollar perişan kimse mahkemeye gidip şikayetci değil(BU bir Örnek)....bizlerde birey olarak toplanmış bir sivil toplumuz bizimde üyelerimizin çoğunluğu kadar gücümüz var başka sitelerde daha çok yada az ama bu iki kişide olsa bir güçtür bizlerde tepkilerimizi vermek zorundayız yoksa gelecekteki vahim doğa olaylarından bizlerde payımıza düşeni alacağız,,yeter artık para uğruna tabiatı getirdikleri durum..
|