Yalnız Mesajı Göster
Eski 12-10-2006, 15:03   #5
aganta borina borinata
Guest

arkadaşlar bu gün gerçekten enteresandı...gözlerime inanamadım...sabahtan forumları işaretlemiştim...bi iki konuda o da belli başlı arkadaşların katılımlarını gördüm onun dışında bi şey yok...bi de hergün en altta en yeni üyemiz bölümünde sürekli yeni isimler değişip duruyor...kayıt yapmış, rastgelsin.com hoşgeldiniz demiş...bırakın katılımı bi selam bile yok...sonra da kayboluyor... üye listesine baktığımda donup kalıyorum ve hepinizin söylediklerine katılıyorum...

ben üye olmadan önce (konun ne olduğunu hatırlamıyorum) bi konuyu okuduğumda inanamayacağınız kadar kahkaha attın...hatta işyerindeki çalışanlar ne olduğunu anlayamamışlardı ve tuhaf tuhaf baktılar bana...sonra bi kaç konu daha gerçekten ortam çok güzeldi (düzeyli sohbetler , ince espriler) hemen üye olmalı dedim...baktım ki referan lazım diyor forum...msn bozuk ne olacak şimdi dedim...şansımı direk denedim...şaaaak...hoşgeldiniz aganta borina borinata...oh be dedim...ve o gün bu gündür bende bi alışkanlık yaptı burası...iyi ki üye olmuşum...

arkadaşlar bu arada bi yoklama yapsak diyorum...1 ay da süresi olsun...bakalım bu 1 ay içerisinde kaç kişi " buradayım " diyecek...ben gerçekten bunu merak ediyorum...

rastgelsin...
  Alıntı Yaparak Cevapla