Yalnız Mesajı Göster
Eski 20-10-2006, 07:49   #5
HALDUN YALIMLI
SHARK

HALDUN YALIMLI kullanıcısının avatarı

Cool

Yılmaz kardeş bu konu üzerinde dönem dönem tartışmalar yapıldı fikirler önerildi hepsine eyvallah, ancak şimdi

2. Aradıkları bilgiyi bulamamış olabilirler.

5. Yada en kötüsü formumuz beklentileri karşılamıyor olabilir. '' gerkçeleri bunlardan biri olabilir.

dedinmi işler değişir Yılmazcım. Burası sanal ortamda bu işe gönül vermiş Amatör Balıkçıların paylaşım alanı. Burada kimse kimsenin ne beklentilerini bilebilir, nede kafasına takılan soruyu. Ancak şunuda bir gerçektirki buraya aktarılan bilgiler bu işin temelini oluşturan konuları içeriyor.

Aradıkları bilgiyi bulabilmek için ilkönce araştırmak lazım, sakın yanlış anlaşılmasın araştırmıyorlar demiyorum. Google'dan aratıyor buluyor bir site aradığı konu üzerinde araştırma yapıyor. Kimseye haksızlık yapmayalım araştırma yapmıyor diye:dikkat:

Bu site tüm katılımcı abilerimiz arkadaşlarımız ve kardeşlerimizin yazılarıyla ve aktarmış oldukları bilgilerle bu boyuta geldi. Bu sitenin diğer tüm sitelerden an büyük farkı şudur. Her açıdan çekilmiş bol balık resimlerinden ziyade az resim ama öz bilgi içermesidir. Artık bu kadar konu ve bilgilerin ışığında bekletimi karşılamıyor diye düşünüyorsa o arkadaş, kimse kusura bakmasın ama bir zahmet beklentisini ve sorusunu yazıversin. Yazsınki sorusuna ve beklentilerine cevap verebilmeye çalışalım.

Hadi bunuda geçelim hem 2. hemde 5. maddeye atfen: Aradığı konuya ait bir bilgi buldu diyelim kendini bilgilendir işi bitti 1 satır yazı yazıver oraya değil mi Aradığın konuyu bulamadın diyelim sen sorunu sormazsan senin ne aradığını nereden bilebilirizki Eğer farklı tepkiler alırım korkusu yaşayarak soruyu dile getirmiyorsa zaten 2. madde için dediğim gibi; Araştırmıyor demektir. Nedeni de araştırsa konulara yollanan mesajlardan kullanılan üsluplardan ve birbirine karşı hitabetten korkusu varsa ne kadar yersiz olduğunu anlşamış olması gerekirdi diye düşünüyorum.
Şu sitede öyle katılımcılar varki, soru gelsede yanıtlasak zihniyetine sahip, konuşalım tartışalım canlısı insanlar ve işin en kötü taraflarından bir taneside bizim toplum olarak zaaflarımızdan bir tanesi Tartışmayı bilmiyoruz, bilmediğimiz için tartışmaktanda korkuyoruz. oysa beklentisinin ne olduğunu yada sorusunu bir kişi yazsa inanıyorum ki soru gelmeden açılan konularda yer alan bilgilerden kat be kat doyurucu bilgiler içereceğine inanıyorum. Umarım bu yadıklarımız askıda kalmazda iyi kötü değerlendirilir.
haldunyalimli@gmail.com

Bu mesaj en son " 20-10-2006 " tarihinde saat 07:52 itibariyle HALDUN YALIMLI tarafından düzenlenmiştir....
HALDUN YALIMLI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla