Yalnız Mesajı Göster
Eski 14-12-2006, 20:40   #10
levrek
Kurucu Üye

levrek kullanıcısının avatarı

İşte şimdiye kadar forumda gördüğüm en güzel dayanışma konularından biri oldu bu.Bunun için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.Gerek malzeme, gerek yasa gerekse de kullanma şekillerinin itina ile anlatılması tam bir kompozisyon havası yarattı.Zannedersem faydalı model dedikleri bu olsa gerek

İnsan bu ürüne kavuşamadan rahat bir uyku uyamayacak gibi görünüyor. Klasik iplerle sırtı çekerken sudaki sürtünmesinden taşıma ağırlıklarına kadar herşeyi ile gerçekten çok iyi.Görüntü vermesine karşın balığı yakalatıyor yinede,elbette tamamı şeffaf olduğunda daha da iyi olacaktır.Ancak sırtıda ipin bir kötü yanı,arkadaşlarımında yazmış olduğu gibi esneme kabiliyetinin olmayışıdır.Büyük balığın ilk asılışında takıma hatırı sayılı bir yük biner ,klasik misinalar bu yükü esneme özelliklerinden dolayı dağıtır,bir nevi tampon vazifesi yapar.İpte ise bu sorunu, ancak lureye bağlı yaklaşık 10 metrelik bir Fluoro Carbon misina ile ara ilavesi yaparak çözümleyebiliyorum.Böylece hem darbe emici hemde en azından 10 metrelik bir görünmez takıma sahip olmuş oluyorum.
Dip takımlarında da aynı yöntem geçerlidir,ana bedenden oluşan ipten sonraki ara bedeni ve kolçakları Fluoro Carbon misina ile yaparsak hayalet takımımız göreve hazır demektir.Vuruşları yine maksimum düzeyde hissetmek olasıdır.
Sevgili Murat,yeni takımınla yapacağın avları dört gözle bekliyorum .Yalçın üstad gibi bende bu alış-veriş şeklinden acaip korkuyorum(kesinlikle yaşlanma ile ilgili ),antremanlı arkadaşların yapacakları her türlü alışverişlerinde adıma düşen katkı payını (PTT-HAVALE vs.yani eski üsül)ödeyerek siparişlere açığım,sevgilerimle

Erol ERDOĞAN 1966

Hepimiz birer gölgeyiz aslında…
Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz…
Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır)
levrek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla