Yalnız Mesajı Göster
Eski 03-01-2007, 20:51   #21
gokseldbuga
Guest

abi, gene deli olcan biliyorum ama iddia ediyorum Akbukte yaz kış balık var, devamlı takip ediyorum. Atlayıp gidicez Akbuke, çıkıcaz yola saat 5 te 7 de oradayız, alıcaz birkaç parça. Yol 180 km benzin de 80ytl tutuyor benim arabayla, gözünüz alıyorsa atlar gideriz, yok uzak derseniz, gideriz Ildıra oturur deniz havası alırız napalım. Işte o hastalıktan hepimizde var, ben duramam iğdelere kadar, dikerim bi iğde ağacı seraya 1 hafta sonra çiçek açar, zaman geldi demektir
Levrek derseniz, ben de Ishak abi gibi rapala , at-çek hiç denemedim, 1 tane ufak silikon aldım ama öyle duruyor. Siz de takip ediyorsunuzdur, son haftalarda çıkanlar da tekne ile öyle ahım şahım av yapamadılar, ne Foça ne Kuşadası ne de Ildır torik çiftliği, adam başı 2 şer üçer çekip geliyorlar. Göksel 2 haftada 1 gidelim derseniz, atlarız gideriz Akbüke yada 1 sonraki Güllük körfezine hadi bakalım balık olmasın. Kış aylarında balık çiftliklerinin yanında balık olmaması mümkün değil zaten hem bizim 2 hafta önce tuttuklarımız hem de Onurun Ildırdan yakaladıkları bunu gözteriyor, haaa yaz gibi değil ama olsun adam 2 kilodan fazla balık tuttu Ildırda. Eskiden gondermiş olduğum Akbuk haritasini bir inceleyin , körfezin coğrafi konumu, karşısında sürürüyle balık çiftliği olması şansı artırıyor. Az gideriz öz gideriz ama balığa çıkarız , ben evde duramam
  Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links