Yalnız Mesajı Göster
Eski 22-01-2007, 14:05   #18
gokseldbuga
Guest

Ishak amca naapttınız siz yahu, gözümüz gönlümüz açıldı.
1- Kamerayı kafana takma abicim, resim ve video çekmeyi bil yeter, boşver ayarları, Nikon benim ilk dijital makinam çok ta memnundum, boşanırken eşime verdim kendime Canon aldım.
2- Özellikle oluyır abicim tüm hafta içi hava dümdüz C.tesi bilerek bozuyor beni deli edecek ya. Bizim bir sürü takım koptu , karıştı , sırf balığı kaçırmamak için denize girdim gene.
Kesin değil ama sonuşta düşündüm taşındım şunu uygulamaya karar verdim. Nasıl olsa Ildıra 1 saat yol gidiyoruz , 2 saat yol giderim , Aakbüke giderim, yakalarsam temiz yakalarım , oltalarım da kopmaz, yakalayamazsam da deniz havası almış olurum. Ildır da şöyle bir durum var, 2 hafta önce belirtmiştim Pınar yetkileleri yeni çiftlikler kuruyorlardı diye, denizin tabanını mahvettiler gözümüzün önünde, bu hafta etkisini gösterdi. Hiç takılmayan oltalarımız , fırtınanın da etkisiyle takılıp durdu, bir de pis adamlar denizin dibine irice bir halat çekmişler diye tahmin ediyorum, kopma sebebi büyük ihtimal ondan. Sizin anlayacağınız bizim avlak yeri bitmiş durumda. Bu hafta gördum en az 4 çiftlik daha yerleştirmişler, tabii şamadıralar tam bizim attığımız yerde.
Bu hafta sonu gidersek abim ne derse desin Akbüke gidicem. Tek sorun sabah 2 de çıkmayı planlıyorum o saatte taze mamun nasıl bulucam
  Alıntı Yaparak Cevapla