Yalnız Mesajı Göster
Eski 02-02-2007, 09:44   #5
aganta borina borinata
Guest

çok güldüm ya... ... rezilliği tahmin edebiliyorum...ama eminim siz de yazarken yüzünüzde bi tebessümle yazmışsınızdır...

bende bi gün otomatik kapılı bi kenefte kalmıştım...hiç unutmam...

istanbula gidiyoruz...otobüs aksarayda biyerlerde ihtiyaç molası vermek için durdu...bende ihtiyacımı karşılayacak merciye başvurmak için otobüsten inerek tuvalete gittim...girdim içeri, kapıya vardım...şaaaaaaak kapı otomatik açıldı..."uleeeeeeen ne hoş" dedim kendi kendime...girdim içeri...ama içerde düşünüyorum biri gelse kapı şaaaaaak diye gene açılırmı diye...sonra kapının üzerindeki sensörü fakettim...ve anladım o sensör beni görüyor ve içerde biri olduğunda kapıyı açmıyor...derken ilgili mercideki işlerimi hal yoluna koyup kaltım...kapıyı açacam...ama nereden...uleeeeeeen bak bak kapıyı açacak heç bişi yok...sensör aklıma geldi...hafif geri çekilip bi adım atarak sensöre yaklaştım...tık yok...bu işlemi bi kaç kez tekrarladım...cık banamısın demiyor...yaw bi allahın kuluda gelmiyor içeri ki yardım isteyeyim...bi iki kapıya vurdum ne gelen var ne duyan...lo otobüs kalkcek az sonra deyom kapıda tık yok...gurban olim deyom cık...neyse bu arada otobüs hareket etmeye başlıyormuş ve muavin sormuş gelmeyen yolcu var mı diye...benim arkadaş var demiş allahtan..otobüs durmuş ve beni aramaya başlamışlar...nihayet tuvalate bakmak akıllarına gelmiş...ve girdiler içeri...şükür kavuşturana diyorum...len içerde galdım bu meret açılmıyor birilerini çağırın dedim...bi görevli alıp geldiler... adam abi kapının sağında bi düğme var ona bas diyor...bakıyorum düğme yok...abi üzerinde açmak için basının yazıyor diyor "len adamı dellendirmeyin cahilmiyim ben olsa basmammı deyom...abi diyor adam yeşil bi şerit o...ewwwwwet var işte o...(arkadaşlar ama düğme felan değil dukunmatik bi şerit...izolasyon bandı gibi) bastım ve çıktık...adam girdi içeri baktı ewet yazı yok...benim cahil olmadığımı onayladı...abi biri yazıyı sökmüş dedi...tabi ben dellendim ama arkadaşım gülmekten altına etçek ...

vel hasıl bu olayı asla unutamam...çünkü hayatımdaki tek yarım saatlik kenef macerasıydı bu...

sizden uzak dursun...
  Alıntı Yaparak Cevapla