Alıntı:
katiti tafarından gönderildi
Ömer tebrik ederim, balıklar güzel...
Ağırlıksız dalış çok zorlar. Zaten dalsan bile dipte kalamazsın hiçbir şekilde. Sana tavsiyem özellikle kara kıyı avlarında (0-3 m gibi) ağırlık dengenin su üzerindeyken biraz negatif olması. Derinlik arttıkça ağırlık azaltarak dengeni bulmalısın. Ağırlıksız güzel avlar yapma olasılığın çok az.
Rastgelsin...
|
Evet mert abi ağırlıksız dalmak zor .Ama ben ilk ağırlıkla girdiğimde esas ağırlık beni çok zorladı.Suyun üstüne çıkıyorum nefes almak için geri batıyorum.Daha ilk defa 11 kg ağırlıkla girdiğim için oldu bu olAY.Ve bende 1 hafta sonra ağırlığı çıkardım bu sefer duba gibi oldum ama zaten 3 m derinliğide geçmedim.Ve fotodaki en alta olan avları yaptım.Zevkli bir av geçtiğine inanıyorum.Aslında gördüğüm balıları bir vursaydım çoğunda zıpkın attım ama zıpkınla ilk dalışın olduğundan sadece resimdekilri vurabildim.Gördüklerimi bir vursaydım dizgimde 6 levrek , 3 mırmır ,2kefal ve 2 sargoz olacaktı .Balıkların hepside tam porsiyonluk levrekler ise 600-700-800 gr arası değişir.Ama
bir dahaki dalışımda balıklar beni böle acemi yakalayamıcak tabiki.Agaşonuda yaptık mı iş tamamdır.