Konu: Makineler
Yalnız Mesajı Göster
Eski 01-12-2005, 22:25   #12
mozdil
Tayfa
 
mozdil kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 31.08.05
Mesaj Sayısı: 192
Varsayılan

Alıntı:
balıkcı tafarından gönderildi
..... tatlısuda SHIMANO BAITRUNNER,in her modeli diyorum tabiki ...
Selim Bey,

Baitrunner’ları tuzlusu için önermiyor musunuz? Zira bu makineler firmanın kendi web sayfasında Saltwater Spinning Reel olarak geçiyor.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Alıntı:
levrek tafarından gönderildi
Sağolasın dostum,hele o açık artırım siteleri yok mu,neredeyse bazı malzemeler bedava fiyatına gidiyor.İnternette dediğin gibi çeşitli fiyatlar mevcut,üstelik Türkiye fiyatlarının çok çok altında, ama kargo vede gümrük ( ki bu konu da tam bir bilgim yok ) ücretleri eklenince fiyatları oldukça artıyor.İzmir de tanınmış markalardan iki tane dispiritor vardır,birisi Skakespeare diğeri ise Shimano dur.Bu arada farklı farklı bir sürü markalarda mevcuttur.Abu,Mitchell,Daiwa gibi markalar İstanbulu firmalar tarafından ithal ediliyor,iki defa el değiştirincede fiyatlar şişiyor tabiki.Ha bir de şöyle bir durum söz konusu,örneğin Shakespeare firmasının Türkiyeye yolladığı ürünlerle Avrupa-Amerika ürünleri arasında model farklılıkları vardır. Quantum,Okuma,Tica gibi markaların fiyat-performans bakımından oldukça güzel ürünleri var mesela ama birçoğumuzun bu markaların isimlerini dahi duymamışlığımız vardır.Bu durum kamışlar içinde geçerlidir.İşte doğu cephesinde durum bundan ibarettir,sevgilerimle
Shimano’nun Türkiye distribütörü olan firmadan Shimano Baitrunner 4500 B sordum. Amerika’dan 190 YTL civarında Türkiye’ye geliyordu (adres teslim yaklaşık bir haftada elinde oluyor.) Amacım 200 civarında ise Türkiye’den almak idi. Firma bana bu makine için 385 YTL fiyat çekti.

Yukarıda bahsedilen açık artırım sitesinden 150 YTL’ya aldım.

Alıntı:
balıkcı tafarından gönderildi
Erol arkadaşım bizlerde doğudaki bu durumu el birliği ile balıkcı dostlarımızı bilgilendirerek değiştiririz gümrük meselesine gelince dostlarım biz avrupa ile gümrük birliğinde değilmiyiz bu konuyu araştırabilirsiniz yanlız vergisini vermek zorundasınız fakat büyük mevlalarda aldığnız yer malını dışarıya satacağından alırkende ucuza alma olanağı olabilir o zamanda malın değeri aynı kalmış olur yani siz malın vergisini dışarıya değil türkiyeye ödemiş olursunuz birleşip siz içeride bana gerek olursa bende dışarıda araştıra biliriz.
sevgiler,saygılar
Selim öner(balıkcı)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] başlığında bu konu ile ilgili detay vermiştim.
__________________
Murat ÖZDİL
İstanbul / Üst Göztepe
1966

`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸ ><((((º>
More flyrods are broken by doors than by fish or casting!

Bu mesaj en son " 01-12-2005 " tarihinde saat 22:28 itibariyle mozdil tarafından düzenlenmiştir....
mozdil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla