Yalnız Mesajı Göster
Eski 15-04-2007, 15:03   #39
balıkcı
Kaptan

balıkcı kullanıcısının avatarı

Üzülüyorum çünki anlatmak istediğimi anlatamamışım,ben bu konu hakkında fazla bir şey yazmayacağım konu uzamasın ve balıkcı sayfalarındada politika olmasın diye,yalnız şu iki şeyi yazacağım,ben bu konu başlarken yazmış olduğum yazıda politikadan hiç anlamam dedim,doğru hiç anlamam hele türkiyede olan politikadan,ikincisi avrupada yaşayan türkler,aslında çok uzun konu,avrupada bulunduğunu yazmışsın,avrupayı tanımak için bulunmak yetmez benim gibi 30 sene yaşayacaksın toplumla kaynaşacaksın o zaman anlayabilirsin avrupanın kültürünü şunu untmayalım bu gün türkiyenin turizmi ayaktaysa bu avrupalı türkler sayesindedir türk politikacıların değil,bu gün merkez bankasının döviz rezevleri dolu ise gene bizim sayemizdedir politikacıların değil,haklısın avrupadaki türkler değişime uğramamıştır geldikleri gibi türk kalmışlardır,geldikleri günki türkiyede kalmışlardır ilerleme kaydetmemişlerdir ki bu avrupa ülkelerinin bizleri asimilasyon etme arzularına karşı koyarak olmuştur iyikide öyle kalmışız değişim göstermeden ülkesini ve vatanını severek yaşamışız,her türk evladı gibi.
balıkcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla