Yalnız Mesajı Göster
Eski 20-04-2007, 18:17   #87
mufi
Guest

İshakcım elbet bir Allahın kulu seni biryerlerden alırdı... Bak Gaziemirdeki kardeşimiz Erhan beni Gaziemirden alacagını söyledi. Allahrazı olsun
Arkadaşlar artık yarın 12 ye kadar kim / kimi nereden alabilir..? neyse yakıt ortak verilir.. bu ekrandan geç olmadan yapacaksak yapalım şu toplantıyı.. zaten bu güne kadar 3/5 li gittiğinizde kim kimi alıyorsa aynen alsın..bu akşam yazışalım. netleşsin.yarın akşama kadar netleşmezse bidada da gelmem valla..cuma akşamına geldi halen netlik yok...tık yok..
Cevat Bursalardan geliyor bodruma oradan ta izmire bizi görmeye..gidilecek yer neresi ona kararverelim... bugün hava sakin gibi gözükmesine ragmen yine kuzeyli rüzgar üfledi bu demektirki pazar gidilecekse dediğim gibi yarımadanın güney sahillerine gidilecek bu arada 2, şahıslardan kulagıma gelen bilgiyi aktarıyorum (oraları bilmem) karareis balık çiftliklerinin oradan 300/400 gr. lık çipuralardan bolcana tutulmuş.. kıyıdan bizim gibiler...den aldım haberi..

Bu mesaj en son " 20-04-2007 " tarihinde saat 18:21 itibariyle mufi tarafından düzenlenmiştir....
  Alıntı Yaparak Cevapla