Yalnız Mesajı Göster
Eski 03-06-2007, 16:31   #5
nevzat
Kaptan

nevzat kullanıcısının avatarı

Bahtiyar ,avlanılan bölge ava kapalı ve ortada yasadışı bir durum yoksa işin peşini bırakmayıp sonuna kadar hakkımızı aramalıyız.Aman boşver dedikçe meydanı kendini bi şey sanan art niyetlilere bırakıyoz.Bazı bozuk karakterli insanlar sırf kendileri avlanmak,ya da anlamsızca başkaları üzerinde baskı kurarak egolarını tatmin etmek amacıyla böyle terbiyesizlikler yapabiliyor.Benim başıma kara avında böyle bir olay gelmişti.Tüm evraklarımız tamam ve yasak olmayan bir bölgede av yaparken yakın köyün köy bekçisi ,düdük çalarak oradan gitmemiz maksatlı uzak mesafeden bağırıp çağırmaya başladı.El işaretiyle bize gelmesini sağlamak maksatlı çağırdım.Az sonra geldi ve ters bir uslupla hemen oradan gitmemizi yoksa jandarma çağıracağını söyledi,önce uslubunu düzeltmesini ve jandarmayı çağırmasını söyledim.Bu bölgenin yasak olmadığını ve uslubundan dolayı kendisinden şikayetçi olacağımı aynı zamanda jandarmayı gereksiz yere meşgul etmiş olmasından dolayı da zor duruma düşeceğini de söyleyince bizimki lafları ağzında gevelemeye başladı.Ben çağırması konusunda ısrar edince baktıki pabuç pahalı özür dileyip uzaklaştı ve daha ileride bizim uyanık bekçi kendisi av yapmaya başladı.Böyle seviyesiz insanlara pabuç bırakmamak için biraz mücadele etmeliyiz.