Yalnız Mesajı Göster
Eski 09-06-2007, 09:47   #56
HALDUN YALIMLI
SHARK

HALDUN YALIMLI kullanıcısının avatarı

Cool

Sami neden konu kilitlensinki abi, bak ne güzel düşünceler yazılıyor ve üyeler bir birini tanıyor. Ben yasakçı ve örtbas edici bir zihniyete karşıyım. Bu açmış olduğun konu haricinde Adnan abi ve Selim abinin karşılıklı yazıştığını nerede gördük? Demek ki mutlaka bir yerde her üyenin yolu kesişiyor. Adnan abi duygusal bağdan söz etmiş, bu şekilde düşünen insanların sahiplenme isteği çok muhafazakar durumlar yaratır. Bu sebeple her düşünceye saygı duyarak değerlendirmek gerekir. Ama değerlendirmeyi kelimelere dökerken hüküm vererek yazmak yanlış olur.

Selim abinin yaptığı siteye destek veriyorum, ve tekrar yazıyorum paylaşım adına gerçekten harika olacak. Düşünsenize; Turna takımıyla ilgili bir tarif gerektiğinde Selim abinin oluşturduğu bilgi portalından bizim siteye bir link verildiğini.

Bu sitede olan her üyemiz özgürdür arkadaşlar diğer sitelerede üye olabilirler, konuyla ilgili başka sitelerden linklerde verebilirle. Bu sitenin kuruluş amacı budur zaten, paylaşım ve amatör avcıya hizmet. Saygı, sevgi ve hoşgörü sınırları içinde paylaşıma devam arkadaşlar. RASTGELSİN.
haldunyalimli@gmail.com

Bu mesaj en son " 09-06-2007 " tarihinde saat 14:14 itibariyle HALDUN YALIMLI tarafından düzenlenmiştir....
HALDUN YALIMLI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla