Yalnız Mesajı Göster
Eski 20-06-2007, 09:46   #1
araştırıcı
Miço
 
Üyelik Tarihi: 29.03.07
Şehir: doğu akdeniz
Yaş: 48
Mesaj Sayısı: 129
Varsayılan

Alıntı:
levrek tafarından gönderildi
Selam Arkadaşlar ,misinalarla ilgili grup üyelerinin tecrübeleri ve düşüncelerini geçmiş mesajlarda bulabilirsiniz,bakmakta fayda var derim.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Benim bilgim dahilinde daha öncede söylemiş olduğum gibi üreticilerin pazar kaygıları,misinaların Kg. çekerlerinde farklı değerlerin yazılmasına neden oluyor.Ancak sırasıyla Siglon ,Yozuri ve Shakespeare firmaların vermiş olduğu değerler ile yazılanlarla eşleşmektedir.

İyi halde iki haftada bir balığa gittiğiniz düşünüldüğünde ve bu sortilerin dörtte birinde ancak iyi bir balık denk geldiği varsayarsak ,3-5 ya da 10 milyonluk misina fiyat farkı ( ki altı ayda bir misina değiştirdiğinizi düşünelim) bence o güzelim balığı kaçırma riskine değmez,sevgilerimle


Teşekkürler Erol Bey:
Üzerinde yazılanların gerçek değerler olmadığına bende katılıyorum... Belli markalar satış kaygısı güderek bu tür hileler yapıyorlar.. Bazende 0.18 lik bir misina 0.25 lik olabiliyor.... (Çine giden bir arkadaşım bu konuda beni yeterince aydınlattı)
Bu nedenle arada bir yeni markalarada açık olmak şartıyla, helede büyük balık yada denizin armağan edeceği canavarları kaybetmemek adına tavsiye edilen ürünleri kullanmakta fayda var...
Selam ve saygılarımla...
__________________
"Gel sen, ne çektiğimi, birde bana sor....."
Levent
1975 A Rh (+)
İskenderundan Yumurtalık' a...
araştırıcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links