Arkadaşlar o kadar güzel şeyler yazmışsını ki birazda ben ekliyeyim,22.06.2007 akşamı hasan 64 abi ben balığa zeytinlere gidiyorum diyince o an bende yola çıkmak geldi ama cumartesi yoğun iş trafiği beni bekliyordu biran evvel halledip 23.06.2007 de bende akşam suyuna yetişeyim diye düşündüm işleri apar topar halledip Tayguncuğumu da alıp evimize geldi birer kahve molasınadan sonra tam topuk akşam suyuna yetiştik ama kıvanç,ilker,serkan ve anıl geri dönüş yapmışlar inanın çok üzüldüm en azında ilker ustayla tanışma fırsatı yakalamış olacaktık, kısmet değilmiş, başka bir zaman kısmetse, cumartesi akşamından başlıyan balık avı ve dostluk tabiki harika bir sonla geçti ayrıntıları resim ve videoları ben beceremiyorum tayguna e-mailler göndereceğim sanırım bir gün daha sabredeceksiniz resimler ve paşalar için

. ayrıca Hasan 64 ü tanımaktan bir kez daha mutlu olduk, iyiki
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] var. iyi bir hafta sonu iyi bir eğlence iyi bir paylaşım örneğini yaşadım menemeninden karpuzuna iğnesinden misinasına kadar herşey muhteşemdi kısaca muhteşemdi, şimdiye kadar çok avcı gördüm çok balık yakaladım ama bu hafta hasan 64 gibi avcı yok bir kez daha bunu bizlere hissettirdi helal olsun sana, her siteye hasan gibi avcılar diyeceğim ama başka yok ki

yani bu yaştan sonra bu kadar av dan sonra hasan kardeşimden balık avlamayı öğrenmeye çalışıyoruz serkan ben senin yerinde olsam vaz geçerim kardeşim

Havanın sıcaklığı avımızın devam etmesini tabiki engelledi hafta sonunu paylaştığım hasan 64, hüseyin namı değer balıkçı 89 ve ali abi ve tagocuğum hepinize teşşekkürler, aman havalar böyle gidecekse ara verelim diye düşünüyorum sağlığımız açısında, Not:''KARADAN ARASIRA'' ama bu ekiple her zaman... sevgi ve saygılarımla