Konu: yardım
Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-09-2007, 12:21   #4
Caner BALIKÇI
Tayfa

Caner BALIKÇI kullanıcısının avatarı

bende bayadır ewde balık beslıyorum lepıstes,kılıç.molı ve bunun gıbı bırçok balığı besleyıp ürettık.şu an ıse ıkı adet pangasus var.bana kalırsa 100 lıtrelık bır akvaryum ıçerısınde bırbırıyle uyum ıçınde yaşayabılecek 3-4 çeşıt balık türü beslemenızı tavsıye ederım.akvaryumda bıtkı bulunması hem estetık olur hemde balıkların sağlıklı gelışmesıne yardımcı olur.ayrıca devamlı havalandırılması gerekır.bu da bır hava motoru ıle sağlanabılır.akvaryumun ısısı da önemlı balıkların üremelerı açısından su sıcaklığı devamlı sabıt olmalıdır(yaz-kış) akvaryumun dıbınde fazla ınce olmayan bıtkılerın rahat şekılde yaşayabıleceğı kum olması gerekır.akvaryum 2-3 üç ayda bır temızlenırse daha ıyı olur ayrıca temızleme öncesı balıkları ayrı bır yere alıp (eskı suyuyla bırlıkte)daha sonra akvaryuma bu eskı suyuyla bırlıkte konulup sonra dınlendırılmış su ıle takvıye yapabılırsınız.fazla yemlemek de suyu hem çok kırletır hemde balıkları ölmesıne neden olabılır.onun ıçın gunde 2 defa yemlemek ıyı olur.bır de bır akvaryumcu ıle konuşursanız emınım kı sıze hem balık seçımınde hem de akvaryum konusun da daha genış bılgı verır

saygılar;sevgıler

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

O ŞİMDİ ASKER ş=222
Caner BALIKÇI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla