Yalnız Mesajı Göster
Eski 30-10-2007, 13:28   #11
Cengiz Çebi
Oltacı

Çok teşekkür ediyorum.
İyi ki varsınız, yeniden cesaretlendim.
Mevzuatı inceledim, federasyon sayfasını, sınav zaman ve türleri vs. vs. Sizi anlıyorum Rauf bey, elbette öyle başlamalı, haklısınız. Kullanım konusuna gelince, yukarıda da yazmıştım, tıpkı sizin söylediğinizi düşünüyorum ben de. Mesleğim dert dinlemekten ibaret. Balık tutmayı dinlendirdiği için çok seviyorum. Bu sınırda da kalmayı istiyorum. Şimdilerde haftada bir çıkıyorum, zaten öyle sıklıkla da zaman bulamam. Onlar olmadığımı söylüyorlar ama, her biri mesleği balıkçılık olan kişilere de yük oluyorum. Düşünün, denizdesiniz ve orada öğreniyorsunuz o geceyi balıkta geçirdiğini ! Karadeniz otoyolu yapıldıktan sonra kıyı da kalmadı ki kıyıdan tatmin edesiniz zevkinizi... Sizin gibi bir ustanın 15 yıllık kullanıcı olması benim için yeterli referans oldu. Sağ olun. Motor konusunda da bilgim yok ama bir balıkçı arkadaşımca bana önerilen 9.9 luk 4 zamanlı motor. İnsan bilmeyince bilene saygı duymaktan, sözünü dinlemekten öte bir şey kalmıyor. Onun öneri gerekçelerinden biri de 10 HP yi aşınca farklı bir tarifeye tabi olduğu şeklindeydi. Uzatmayayım makul buldum, ama her tür tecrübeyi de önemsemem gerek.
Laruz'un son derece nazik ve zekice, can yeleklerine atıf yapması da önemli bir katkı oldu. Haklısınız, keşke her sürücü de kemer taksa.
Saygılarımla.