Yalnız Mesajı Göster
Eski 30-12-2005, 03:06   #20
Taygun KOCABIYIK
ADMİN

Taygun KOCABIYIK kullanıcısının avatarı

serkan abi yeme hiiiç laf atma ben yazın 3 günlük sülünez ile çupra yakaladım.
Olay şöyle cereyan etti.
Bildiğim iri ispari yapan meraları yokladım 1 2 piç lidaki 1 2 ufak ısparozdan başka birşey yoktu. Yemler balıkhaneden alınmıştı ama inan hoşaf gibi olmuştu birde saat 11'e dayanmıştı 3 günlük sülünezin kokusunu tahmin edebilirsin. Bende çook eski bir meraya gittim zokalı iğneyle inanılmaz büyüklükte ısparozlar almıştım(harbi harbi çupra sananlar oldu). neyse zokayı taktım bu arada zoka aşırı eski parlaklık 0 iğne hafif küflü o derece bende çakıyla kurşunu soyup hafif parlattım. ilk 3 atış hep dolu çektim istediğim gibi olmasada çok iri denilebilicek eşşek ısparozları çektim sonra hava aniden patladı oltayı salladım kurşunsuz zoka en fazla 15 metre ileri gitti bu arada yem çabuk bitsin diye bütün yemi 1 seferde taktım olta yakına gidince tam çekeyim geri tekrar atayım diycekken bırak yaa yakalanacağı varsa yakalanır deyip misinayı saldım. yandan rüzgarı yiyen 0.35 kalınlığındaki misina muz çeklini aldı daha sonra ufak bir tıkırtı duydum ve ardından misina tamamen gerildi benim asılmamla balık yakalandı. ve netice
sevinç çığlıkları atarak milletten deli sıfatı alan bir genç
320 gramlık bir çupra
yüzü gülen bir peder
ve 35lik rakı

Her türlü sorun, soru ve iletişim için
-www.facebook.com/taygun.kocabiyik
Taygun KOCABIYIK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla