Arkadaşlar;
Zararlı alışkanlıklar sizin bildiğiniz gibi kolay bırakılmaz.Sizin zararlı olarak adlandırdığınız bağımlılıklar; proğramlı olarak bırakılmadığında sizin cellatınızdır. Vücudumuzda oluşacak değişimleri takip etmediğiniz takdirde sorunlarla karşı karşıyasınızdır. (Ben 5 yıl önce nikotini bıraktımda)
Bırakmak istediğiniz nikotin bağımlılığı ise;100 mesaj sonra ben nasıl bıraktığımı açıklayağım. Öyle her yazılana inanmayın sigaradan ve alkolden ölen doktorlarda var.Deneyenlerden dinleyin derim ben.
Öyle ilaçla, akupunkturla kendinizi kandırmayın; herşey sizde bitiyor.YANİ BEYNİNİZDE VE KALBİNİZDE. Sayın ve saygıdeğer doktorlarımız alınmasın eğer bn onlara inanmış olsaydım dalak,safra kesesi,12 parmak bağırsağı, alınmış olarak karşınızda idim,ama okuma ve araştırmam sayesinde onlardan yırtdım.

BU ŞAKA DEĞİL GERÇEKTİR.Son check-up da TÜRKİYEMİZDE OLMAYAN İLACI YAZIP VE BU İLACI ALMAN GEREKLİ VE SSK YAZMIYOR KENDİ CEBİNDEN AL diyen sayın doktor size ne kadar yardımcı olur bilemem.(Bu ilacı al diyen doktor kardeşim şu anda Karayiblerde yılbaşı tatilline gittiğine iddiaya gireririm.İnanmıyorsanız sayın DR nin yazdığı reçeteyi size göndereyim.
Lütfen her şeyi araştırın ve doğal olanı seçin.Kocakarı ilacı kadar dr reçeteside ölümcü olabilir.
Lütfen hasta hakları' nı mutlaka okuyun.