Yalnız Mesajı Göster
Eski 31-12-2005, 23:09   #4
uzman
Kaptan
 
uzman kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 18.11.05
Yaş: 56
Mesaj Sayısı: 715
Varsayılan

Daha önceki başlıkların birinde yazmıştım. Şaka kaka oldu diye... İşte bu sefer gerçekten oldu. Değerli kardeşim Sami ile dünkü yazışmalarımızda şakalarımızın dozu kaçtı. Bunun sorumluluğunu üstleniyorum.
Fakat, Sami kardeşimin bu veda yazısında söz ettiği "ikiyüzlü insan" tanımını kendime uygun görmüyorum. Eğer bu sözle beni kastettiyse ayıp etmiş.
Her ne kadar Sami'nin bu yazıyı yazmasında kendimi mesul görüyorsam da, özür dilemeyi gerektirecek büyüklükte hata yaptığımı kabul etmiyorum.
Sami'nin kişiliğindeki hassasiyeti ve duyarlılığı gösteren bu veda yazısını keşke yazmasa da gelip hatalarımı benimle çatır çatır tartışsaydı diye düşünüyorum.
Her zamanki düşüncem değişmedi. Forumlarda veya başka platformlarda yüz yüze olmayan tartışmalar bu türden küslüklerle sonuçlanıyor. Bu sebeple:
Sami kardeşimi de etkileyen bu yan bir gün bizleri de etkileyebilir. Tabii ki bununla mücadele etme gücümüzü korudukça devam eder, bu gücü kaybettiğimizde de pes ederiz. Bu uzun yazının sonunda, madem ki Sami yok, ben de yokum....
Fakat tabii ki sitede aktif olmayan ziyaretlerim olcaktır. Umarım Sami bir gün döner de eski neşeli yazılarını görebilirim.
Son kez herkese saygılar...
__________________
İyi insan, dost bildiklerinin dost olmadığını öğrendiğinde onlara hala dostluk gösteren insandır...

BALIK TUTULAN TEK GEZEGENİ YOK ETMEYELİM...
A.R.B.
uzman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla