Yalnız Mesajı Göster
Eski 03-04-2008, 16:16   #67
balıkcı omer
Tayfa

Exclamation haydin arştımaya

selamın aleyküm arkadaşlar resmini gördügümüz balık bayatlamış olduğu için sanırım bizleri yanıltıyor ben ufak çaplı araştırdım bizim iç sularımızda buna benzer bir kaç çeşit ve farklı isimlerde balık türü var buna istinaden ben resimdeki balığa benzeyen balığın resmini daha önceki yazıma koydum benim sizlerden ricam hem kendimizi hemde yeni yetişen arkadaşlarımız aydınlata bilmek için herkezin kendi çapında araştırma yapıp resmi ile birlikte aynen bu bölümde görüşe ve fikir alış verişine sunmaktır güzel bir paylaşım amaçlı olsun derim.bu aradada (ruhumuz şenlenir )(mufi abimin sözüdür çok hoşuma gitti onun için yazdım)eğer bu balığı yeni tutan arkadaşımız varsa taze iken resmini çeksin burada yayınlasın ben en kısa zamanda su ürünlerine gidip israil ve jopon kırması ayrıcada diğer balık türleri hakkında araştımaya başlıyorum ve hepinizide buna davet ediyorum. ramazan uçar arkadaşımızın gönderdiği resim. hepinize saygılar sevgiler. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
.

ÖMER FARUK EREKMEKCİ 1960/SAMSUN
BALIKCILARIN EFENDİSİ

(AYIPSIZ DOST ARAYAN DOSTSUZ KALIR)
(MEVLANA)
balıkcı omer Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla