Yalnız Mesajı Göster
Eski 15-06-2008, 06:40   #4
aldatmaca
Oltacı

aldatmaca kullanıcısının avatarı

bende bu konuyu cok arastırdım ama yer tarıf eden ne bır sıte nede bır paylaşımcı gordum duydum okudum sonucta bızler cok avlanan ınsanlar deılız bu işi meslek edınmemısız o yuzden ne denızı kuruturz nede balıkları kımse bu yazılenlardan yanlıs anlamlar cıkarmasın paylasım ıcın yazıyorum balık ılk once sabır ve sans ısıdır su yer ıyı bu yer ıyı dıye bence okadar cok yerın etkısı oldunu zannetmıyorum resıfler harıc tabı ben bır cok kez urladan karaburun uzunada acıklarına gıtmeme rağmen buyuk balık tutsamda en cok verımı burnumun dıbındekı yerlerden aldım mesela urla iskelden cıkıp 10 dakıkalık mesafede sonar yardımı ıle kayalık bolgede dıp oltasıyla kıloluk kaya levreği tuttum gunler cok olmustur urla ıskele arkanıza alıp camının mınaresı su deposuna askerı lojmanların kulesını yangın yoluna kestırdığın zaman capayı at aksam ve sabah suyunda dıplerdekı balıkların coğunu yakalarsın 10-13 metrede ama sabır ve doğru zaman gunes batarken ve doğarken umarım yardımcı olmusumdur..................