Alıntı:
ERCAN48 tafarından gönderildi
Erol bey jik için başlangıç olarak hafif takım almak istiyorum.Av markette araştırdım kamış olarak lıneaeffe master jik kamışı 9kg, makina olarak okuma epix pro-40 veya60 ,sizce uygunmudur.(makinanın devir oranı düşük) 30-40m civarı sinarit ve lahos var.kullandığım kamış shımano technıum boat 3050 1,80m, çıkrık penn 114 6/0 senator .tavsiyenizi bekliyorum alabileceğim yerlerin telefonlarıyla .tşk
|
Ercan Bey,öncelikle geçikmeden dolayı özür dilerim,sizin mesajı ancak yeni gördüm.Yazmış olduğunuz lıneaeffe master jig kamışı 9kg ile makina olarak okuma epix pro-40 veya 60 kompinasyonu hafif takım olarak gayet iyi.Makine olarak 60 lığını tavsiye ederim,çünkü her ikisinde de devir sayısı 4.5:1 iken drakı 4,5 kg yerine 6,8 kg.lık olması avantajlı bir durum.Kamış olarakta yine Av markette varsa ise lıneaeffe master jig kamışın 7kg.lığını tercih ederseniz kamışla makine tam uyum içinde olur.Malzemeyi gördüğünüzde takıma göre gerek ağırlık gerekse hız olarak farkını kullandığınız anlayacaksınız sevgilerimle
Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır)