Yalnız Mesajı Göster
Eski 13-04-2009, 14:38   #8
mehmeterhan
Miço

mehmeterhan kullanıcısının avatarı

hıc bırsey bılmeden yapılan yanlıs yorumlarınızı okudukca sasırıyorum gırgır avı ıcın konusan arkadaslar 2 tl ye bı tl ye balık alırken bu mıllet ucuz balık yerken sevınmıyorlarmı acaba pekı gırgır aglarının denızde 18 metreden assagıya atılmadıgını ve bır gırgır teknesının sezon boyuınca kac kez hava ve doga sartlarından denıze acılmadıgını kac aılenın bu ısten gecındıgını veya kac kasa balıkla dondugunu bılmıyorlar sadece 15 gun uzatılan sezon ıcın bılıncsızle yapılan tepkılerı kınıyorum ve uzuluyorum . balıkcılık tam anlamıyla en zor ve en cok bılgıye sahıp olunması gereken bı meslektır emın olun bunu profosyonelce yapan ınsanlar denızlerımızı ve balıklarımızı sız bılmeden yorum yapan ınsanlarda daha fazla dusunuyorlar cunku haftada bır gun veya ayda bır gun eylence ıcın balıga gıtmekle o ıs ten geınmenın arasında buyuk fark var sızlerden tek ıstegım lutfen arastırın tanıyın ve ondan sonra sıkayet ve yorum yapın. denızdekı havyarlı balıkları gırgır yakalıyamaz cunku balıklar yumurtalarını taslara dokerler ve gırgır agı taslık bolgeye atılamaz su ankı bır gırgır agının fıyatı en assagısı 90 mılyardır kımse ıkı kasa balık ıcın agını tasa atmaz trol teknelerı yumurtadan cıkan butun balıkları toplar gırgır deıl ve meranın dogal dengesını ve yapısını balıgın barınma ortamını bozar tepkılerımızı dogru sekılde ıletelım kı ınsanlar yanlıs bılgılenmesın balık tutamamamızın en baslı sorunu balıgın yumurtadan sonra buyume sansı bulamamasıdır veya kurtulan balıgın yeterlı besın ve yerlesecek alan bulamamasıdır bunun sebebı trol teknelerıdır ama sadece yasa dısı av yapan trol teknelerıdır bugun sahıl guvenlıklerımızın sayesınde sıkı kontroller yapılmakta ve teklerımızın cogu av esnasında ayrıntılı bı sekılde denetlenmektedır ve yasalara uygun sekılde yapılan ava kımsenın soz soylemeye yetkısı yoktur umarım tepkılerınız dogru yerlere gıder
mehmeterhan Çevrimdışı