Yalnız Mesajı Göster
Eski 22-02-2010, 02:44   #8
xnode
FCR/SGR

xnode kullanıcısının avatarı

Unhappy Allah rahmet eylesin...

Gerçekten tanıyan biri olarak çok çok çok üzüldüm;
Ve çok etkilendim
Yrd.Doç.Dr.Okan Kamacı ile ilk tanışmamız hayatını kaybettiği yer olan Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Urla İskele idi. Hiç unutmam, hayatına mal olan su pompasının tuzlu su korozyonu ve asılı maddeler yüzünden kolaylıkla bozulabildiğinden yakınmıştı. Deniz Balıkları Üretim Teknikleri dersi hocamdı aynı zamanda kendisi Kendi konusuna müthiş derece hakim ve bilgili biriydi. Birlikte yeni tür bir balık anestezi materyali üzerine bilimsel araştırma yapacaktık, ani vefatı ile o da yarım kaldı

Allah gani gani rahmet eylesin..

4 ay önce birlikte görüntülenebilmiş birkaç foto

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Su Ürünleri Öğrencileri ile balık otopsisi

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Lütfen avcılık, balıkçılık ve su ürünleri ile ilgili genel sorularınızı özel mesaj ile sormayınız. Herkesin yararlanabilmesi için konular içinde soru yöneltiniz...

Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan

Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

xnode Çevrimdışı