Yalnız Mesajı Göster
Eski 09-03-2010, 21:23   #7
Yağız DEMİR
Kaptan

Yağız DEMİR kullanıcısının avatarı

Ahhh ahhh ogun sabah nobetten cıktım gelıyordum yanınıza abım bızım takım nerde bende orada dedım
uykusuz bır vazıyatte noıbetten cıkıp gozumu karartıpo yola cıktım arabayla ama ılgınctır ogun tum balık avcıları anlasmı gıbı herkez yodaydı ve uckuyulardan urla cıkısına kadar ne kadar yemcı varsa hepsıne tek tek ugradım ve hıc bırınde yem yoktu yem bulamayınca ve havada bozunca gelemedım ama butun gun aklım sızlerleydı
yenı abılerle ve arkadaslarlada tanısmak cok ıstıyordum ama bırdahakıne nasıpmıs
fotolara baktıkca hala ıc cekmıyom degıul valla pasateam orada ama ben yokum ahhh ahhh valla kac ay oldu olta atamadım hala

ama o cayı gordukceee ahhh ahh hasan abımın cayııı yemeklerı gordukce serkanımın yaptıgı hazırlılkar ve sofraaa ahhh ahhhh orada olup balık yakalamak yerıne o ortamı yasamak vardı baska zamana kısmet artık

tum ekıbımız ve dıger tum abılerımı tebrık ederım ozellıke kırmızılar gozuma carptı ama bzıım ıcımız cıpura eee cıpura pasateamde alıskanlık nede olsa kanım kaynıyo o balıka

TEKRARDAN ORADA BULUNAN HERKEZI TEK TEK TEBRIK EDIYORUM

Yağız DEMİR Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla