Yalnız Mesajı Göster
Eski 16-07-2010, 11:06   #3
sparus
Oltacı

sparus kullanıcısının avatarı

Üstad, keramet bende demek ki. Beraberken çeneye dalıyoruz balıkları unutuyoruz, sen yanlızken pür dikkat ava odaklanıyorsun.

Uzun zaman sonra güzel bir avın sana nasıl iyi geldiğini sabahın 8'inde telefonla aramandan biliyorum dostum. Bir kere olsun beraberken böyle bir av yapabilmek dileğiyle... (ya ikimizde balık tutamıyoruz ya da sen tutuyorsun bende yine bir şey yok )

Alıntı:
İmBat tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Rıdvan abim süper av olmuş tebrik ediyorum, darısı başıma.
Taygun bil bakalım ben kimim

Alıntı:
kaptankarabulut tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Vay vay Rıdvan'ım denizin özlemi şairleştirmiş seni.

Gecen çok güzel geçmiş anlaşılan ki şair ruhun çıkmış ortaya. Anlatımın için teşekkürler...
Paylaşım içinde ayrıca teşekkürler..
Kaptan Karabulut... Onda daha ne cevherler var bir bilsen. Geçende Rıdo geldi bizim oraya. Valla hiç aklıma gelmedi Süleyman abide burda oturuyo demek. Karşı komşundan selamlar.

Alıntı:
Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Rıdvan seni herzaman takdir ederim.balık tutmayı çok sevdiğini ve balık tutanları dahada çok sevdiğini benden iyi kimse bilmez sanırım.çünkü seni çok iyi tanıyorum.kafan estiğinde tek başınada olsa işte o güzel balıkların peşinden koşuyorsun.koştukçada nasibindeki balıkları çok güzel tutuyorsun.
tekrar tebrik ederim kardeşim.
açmış olduğun konuda bendende bahsetmişsin teşekkürler kardeşim.sen zaten balık tutmayı bilen bir arkadaşımdın sadece balığın oltaya vurduğu an ne yapacağını pek kestiremiyordun bende iki kelimelik bir söz söyledim.işinede yaradıysa ne mutlu bana senin gibi özü sözü bir olan arkadaşımdan böyle teşekkür almak gerçekten insana keyif veriyor.esas ben sana teşekkür ederim.

bu arada sen balık tutmaya gitme sen DİJEY RIDO deyilmisin sen şarkılarını söyle şiirlerini oku kardeşim

helalin var
Hasan abi, her avda ama her avda senden mutlaka bahseder. Rıdvan için önemli birisin benden söylemesi. Yalnız o senin verdiğin taktiği ben ilk günden beri veriyorum da dinlemiyordu beni. Alacağın olsun Rıdo
sparus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla