Yalnız Mesajı Göster
Eski 10-08-2010, 19:50   #1
Fatih AKDAĞ
Tayfa

Fatih AKDAĞ kullanıcısının avatarı

Varsayılan Selamın Aleyküm

Selamın Aleyküm Abilerim Akranlarım KardeşLerim...

Ben Fatih. Manisa Turgutlu'da başladı bu balık tutma merakı , kimi zaman balıklar arkadaşım oldu kimi zaman dert ortağım resmen vücudumda ne kadar yorgunluk , dert , tasa varsa çekip aldılar her daim , öyle iyi geliyorlarki bana =) Yemiyorum belki oda ayrı bi tuhaflık fakat çok seviyorum balık tutmayı. Hatta bazen survivoru izLiyorum ve beni oraya sadece balık tutmak için göndersinler diye zamanında acuna mail bile attım =))) Buda işin esprisi olsun..

Şu an İZMİR / Torbalı da ikamet ediyorum gidebildiğimiz yerler deniz olarak Zeytinköy , Pamucak , Kuşadası - Tatlı su olarak Belevi..
Umuyorumki sizlerdende güzel bilgiler alıp , aldığım bilgilerle güzel paylaşımlara imza atarım..

Saygılarımla Efendiler
Torbalı / İZMİR
İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Bu mesaj en son " 10-08-2010 " tarihinde saat 21:11 itibariyle Fatih AKDAĞ tarafından düzenlenmiştir....
Fatih AKDAĞ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links