Yalnız Mesajı Göster
Eski 07-09-2010, 22:44   #9
paşalı
VİP

paşalı kullanıcısının avatarı

Alıntı:
Çağatay tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Seni ve tüm ekibi tebrik ederim İbrahim.

Av dönüşü İbrahim'e şaka yollu takılmıştım, bugün beni görmedin, ben aslında hiç ava çıkmadım diye, o da sağolsun bu arzumu dikkate alıp benden hiç bahsetmemiş.

Aslında gecenin bir vakti, iki tekne denizin ortasında buluşup arka arkaya bağlanmıştık. Ancak yaklaşık saat 04.30 a kadar iki tekne bırakın balığı neredeyse hiç vuruş alamayınca bizim ekip daha fazla sabredemedi ve ip çözüp İbrahim'lerden ayrıldık. Biz ayrıldıktan sonra sabah suyunda oynamaya başlamış balıklar. Sağolsun İbrahim telefonla arayıp bilgi de verdi. Ancak benim teknenin ağır çapasını toplayıp yeniden İbrahim'lerin yanına dönecek enerjiyi kendimizde bulamayınca kaderimize razı olduk ve ekip olarak verimsiz bir av geçirdik.

Ekip arkadaşlarım için aynısını söyleyemeyeceğim ama kendi adıma bu avı teselli ikramiyesi ile kapattım diyebilirim. Arka arkaya denk gelen 3 kaba lidaki ve istavrit benim için son dakika tesellisi oldu.

Bir süre İbrahim'lerle birlikte av yaptığımız ve ayrı bir başlık açacak kadar da bereketli bir avımız olmadığı için benim teselli ikramiyesinin evde çektiğim fotoğrafını da buraya iliştireyim.

Maşallah Çağataycım senin balıklarda yabana atılacak cinsten değilmiş.Teselli olsun böyle olsun.Kutlarım.

paşalı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla