Alıntı:
ergundürüsel tafarından gönderildi
merhaba
cumartesi ben ve bacanak ( murat baykent ) ve onun arkadaşı inciraltından tekne ile bizim çakal diye tabir ettiğimiz yere gittik. saat 10 dan akşamüstüne kadar avlandık hava değişken olduğu için fazla balık tutamadık . resimler bacanağın telinde onun için resim koyamıyorum .ama dün tek başına gittim saat 14 ile 17 arası bayağı bereketli idi . yaklaşık 4 kilo lida ve çiprura karışık yem olarak ta mamun ve yengeç takım olarak ta hırsızlı zoka misina 0.30 rastgele arkadaşlar.
|
Bu haftayı seyahat yaparak geçirmem sebebiyle benim açacak olduğum konuyu sağolsun bacanağım açmış.Banada sadece resim koymak kalmış ama onun açtığı konuya nasıl resim ekleyeceğimi bilmiyorum.En azından buraya ekleyebilirsem sanırım buda idare eder.Geçen haftada yine seyahatim sebebiyle konu açamamış resim koyamamıştım. İkinci resim evelki haftadan kalan tek resim.Diğerlerini silmişim.Daha irilerine rastgel bacanağım.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
B+
Bu mesaj en son " 30-09-2010 " tarihinde saat 10:49 itibariyle Kamil ESEN tarafından düzenlenmiştir....
|